Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Angel: Netflix-film met Marwan Kenzari

  •  
15-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Angel
Onze eigen Marwan Kenzari (Wolf) speelt de hoofdrol in de nieuwe spionagethriller The Angel.
In het waargebeurde The Angel geeft Marwan Kenzari gestalte aan Ashraf Marwan, de schoonzoon van de Egyptische president Nasser, speciaal adviseur en vertrouweling van diens opvolger Anwar Sadat, maar tegelijkertijd een extreem waardevolle Israëlische geheim agent. De acteur had eerder al rollen in grote internationale producties als The Mummy en Murder on the Orient Express en zal straks ook te zien zijn als Jafar in de live action versie van Aladdin. In The Angel is hij te zien naast Toby Kebell, die eerder met hem speelde in de recente remake van Ben-Hur. De rest van de cast van The Angel bestaat uit acteurs die zeer bekend zijn in het Midden-Oosten, zoals Sasson Gabai, Waleed Zuaiter en Ori Pfeffer. In de film wordt dan ook Arabisch, Hebreeuws en Engels gesproken.
The Angel is vanaf 14 september te zien op Netflix. De regie was in handen van Ariel Vromen (The Iceman), die met David Arata (Children of Men) aan het script werkte.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!