Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Americans: eerste blik op laatste seizoen

  •  
13-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Americans S06
De spionageserie met Keri Russell en Matthew Rhys wordt dit jaar afgesloten met een zesde seizoen.
The Americans speelt zich af in de jaren tachtig en draait om twee Russische spionnen die zich in Amerika voordoen als een getrouwd echtpaar. In het laatste seizoen proberen Philip (Rhys) en Elizabeth (Russell) hun dubbellevens uit alle macht verborgen te houden voor hun onwetende zoontje Henry (Keidrich Sellati).  Voor dochter Paige (Holly Taylor) is het al te laat, want zij weet inmiddels wat haar ouders doen. En dan is er ook nog hun buurman / FBI-agent Stan (Noah Emmerich), die weliswaar door zijn superieuren is overgeplaatst, maar nog steeds een grote bedreiging vormt. De trailer onthult verder de terugkeer van Margo Martindale (tweevoudig Emmy-winnaar voor The Americans) als KGB-supervisor Claudia. The Americans werd bedacht door voormalig CIA-agent Joe Weisberg en Graham Yost (Justified) is één van de producenten.
Het zesde seizoen van The Americans gaat in Amerika op 28 maart van start op FX. In Nederland zijn de eerste vier seizoenen momenteel terug te kijken via Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!