Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Americans S05 en New Girl S06 naar Netflix

  •  
21-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
New Girl Americans
De voorlaatste seizoenen van beide series zouden begin volgende maand beschikbaar komen op Netflix.
Volgens de fansite Netflix-Nederland.nl worden het vijfde seizoen van The Americans en het zesde seizoen van New Girl namelijk op 1 juni aan het Netflix-aanbod toegevoegd. The Americans speelt zich af in de jaren tachtig en draait om twee Russische spionnen (Keri Russell en Matthew Rhys) die zich in het westen voordoen als getrouwd echtpaar. In Amerika wordt momenteel het zesde en ook laatste seizoen ( lees onze recensie ) van The Americans uitgezonden. De sitcom New Girl volgt de belevenissen van de ietwat onhandige Jess (Zooey Deschanel) en haar mannelijke huisgenoten. Jake Johnson (Jurassic World) speelt haar love interest. In Amerika is ook al een acht afleveringen tellend zevende seizoen op televisie geweest, waarmee de serie nu helemaal is afgesloten.
Welke andere series Netflix in de maand juni toe zal voegen is nog niet bekend. Wat betreft eigen producties zijn Luke Cage S02 en Glow S02 door Netflix aangekondigd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!