Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The After Party: muzikale komedie van Netflix

  •  
08-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The After Party
Flink wat bekende hip hop-artiesten (Wiz Khalifa, French Montana) hebben rolletjes in deze Netflix-film.
In de film The After Party droomt Owen (Kyle Harvey) van een carrière als rapper. Zijn beste vriend Jeff (Harrison Holzer) probeert hem al jarenlang aan een lucratief platencontract te helpen, maar vooralsnog zonder succes. Tot overmaat van ramp begint Owen op een feestje te stuiptrekken, nadat hij wat supersterke wiet van Wiz Khalifa heeft gerookt. Een filmpje van zijn actie gaat viral, waarna hij alle zeilen bij moet zetten om van zijn nieuwe bijnaam 'seizure boy' af te komen. Uiteindelijk belanden Owen en Jeff op een ander feestje in New York, waar ze de kans krijgen om de boel recht te zetten. Naast de al genoemde Wiz Khalifa zijn nog talloze andere hip hop-artiesten te zien, zoals French Montana, Pusha T, DJ Khaled, Desiigner en Ski Mask the Slump God.
The After Party is vanaf 24 augustus te zien op Netflix. De film werd geschreven en geregisseerd door Ian Edelman, bekend van de serie How to make It in America.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!