Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Accident komt naar NPO Start Plus

  •  
02-12-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
89 keer bekeken
  •  
The Accident
Het Britse drama heeft rollen voor Sarah Lancashire (Happy Valley) en Sidse Babett Knudsen (Borgen).
Eind deze maand verschijnt de miniserie The Accident op NPO Start Plus. Het drama speelt zich af in een fictief stadje in Wales, waar zich een afschuwelijke tragedie voltrekt: rebelse tieners dringen een bouwplaats binnen, waarna zij bij een explosie om het leven komen. Polly (Sarah Lancashire uit Happy Valley) groeit uit tot het gezicht van de mensen die zich tegen het bouwbedrijf keren. Deze groep richt hun woede met name op Harriet Paulsen (Sidse Babett Knudsen uit Borgen ), het hoofd van het bedrijf. Jade Croot speelt Leona, de dochter van Polly die als enige het ongeluk wist te overleven, en Mark Lewis Jones speelt Iwan, de man van Polly en tevens een politicus. The Accident werd bedacht door Jack Thorne ( His Dark Materials , wekelijks te zien bij Ziggo).
The Accident is vanaf 14 december in zijn geheel te zien bij NPO Start Plus. De miniserie is vervolgens vanaf 1 januari tevens wekelijks te volgen op NPO 1 extra.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!