Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The 4400 krijgt mogelijk een herstart

  •  
08-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The 4400
The CW werkt aan een reboot van de mysterieuze scifi-serie die in 2007 door USA werd gecanceld.
Het originele The 4400 maakte destijds vier seizoenen vol op de Amerikaanse zender USA Network. Het verhaal draaide om 4400 mensen die door de jaren heen spoorloos waren verdwenen, maar op een dag plotseling weer opduiken,  zonder een dag ouder te zijn geworden en zonder zich te herinneren wat er is gebeurd. De serie werd bedacht door Scott Peters ( The Gifted ) en René Echevarria ( Star Trek ), en Mahershala Ali (binnenkort te zien in True Detective ) speelde één van de hoofdrollen. De herstart is afkomstig van Craig Sweeny (die als scenarist doorbrak met zijn werk aan de originele serie) en Taylor Elmore (die jarenlang schreef voor de serie Justified). Sweeney en Elmore werkten al eerder samen aan Limitless, dat in Nederland momenteel te bekijken is op Netflix.
De herstart van The 4400 is in ontwikkeling bij zender The CW, bekend van tv-series als The 100 , Riverdale en The Originals , plus de reboots van Dynasty en Charmed.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!