Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The 100 komt na het zevende seizoen ten einde

  •  
04-08-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The 100 poster
Het zevende seizoen bestaat uit zestien afleveringen, waarmee de serie straks definitief wordt afgesloten.
In april van dit jaar werd The 100 verlengd met een zevende seizoen, maar vandaag werd bekend dat dit zevende seizoen tevens het laatste seizoen zal zijn. Jason Rothenberg, de bedenker van The 100, liet daarbij weten dat hij altijd al van plan was om het complete verhaal in zeven seizoenen te vertellen. Hij bedankte tevens zender The CW, dat de serie uitzendt in Amerika. Het laatste seizoen van The 100 krijgt zestien afleveringen, waarmee het totale aantal episodes uit zal komen op precies 100 stuks. In The 100 is de aarde na een nucleaire oorlog onbewoonbaar geworden. Vanuit een groot ruimtestation worden uiteindelijk honderd jeugddelinquenten teruggestuurd naar de aarde, waar ze al snel ontdekken dat ze niet alleen zijn, en vervolgens moeten vechten om te overleven.
Het huidige zesde seizoen van The 100 is momenteel wekelijks te volgen op Netflix. Bekijk daarnaast ook onze ode aan de serie en lees meer over de mogelijke spin-off.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!