Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The 100: castuitbreiding voor laatste seizoen

  •  
19-09-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Alaina Huffman
De Canadese actrice Alaina Huffman (Supernatural) krijgt een terugkerende gastrol in het zevende seizoen.
Alaina Huffman is gecast in het zevende en laatste seizoen van The 100. Ze zal gestalte geven aan Nikki, een van de wakker geworden gevangenen van de Eligius IV. Het personage is een bankrover en seriemoordenaar en wordt door de makers van de serie omschreven als fel en onvoorspelbaar. Onverwacht groeit ze uit tot de leider van haar mensen, die ze door de complexe nieuwe wereld van Sanctum moet leiden. De Canadese actrice was eerder te zien in Supernatural en Smallville en had dit jaar tevens een bijrol in de Netflix-film The Perfection. Wanneer het zevende seizoen van The 100 op Netflix verschijnt is nog niet bekend. Wel weten we dat de laatste reeks bestaat uit zestien afleveringen, waarmee het totale aantal episodes uit zal komen op precies 100 stuks.
Alle zes de seizoenen van The 100 zijn bij ons momenteel terug te kijken op Netflix. Bekijk daarnaast ook onze ode aan de serie en lees meer over de mogelijke spin-off.
Foto credit: The CW
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!