Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

That '70s Show-actrice Tanya Roberts (65) overleden

  •  
04-01-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
68 keer bekeken
  •  
That '70s Show
De voormalig Bond-girl gaf in de sitcom jarenlang gestalte aan de moeder van Donna Pinciotti.
De website Deadline bericht dat Tanya Roberts op 65-jarige leeftijd is overleden, nadat de actrice vorige maand in haar huis was ingestort en naar het ziekenhuis werd gebracht, waar ze aan de beademing werd gelegd. Roberts is bekend van haar rol als Midge Pinciotti, de moeder van de door Laura Prepon gespeelde Donna, in That '70s Show. Ze was van 1998 tot 2004 te zien in de langlopende sitcom, waarna ze afscheid nam om voor haar zieke echtgenoot te kunnen zorgen. Roberts begon haar acteercarrière op het toneel, en speelde begin jaren tachtig onder meer een hoofdrol in het vijfde seizoen van Charlie's Angels. Haar grootste filmrol speelde ze in 1985 als Bond-girl Stacey Sutton in A View to a Kill, de allerlaatste film met Roger Moore als James Bond.
Foto credit: Frank Carroll / Fox
Update: Deadline heeft inmiddels naar buiten gebracht dat hun berichtgeving onjuist was: Roberts is nog steeds in leven, hoewel ze nog altijd in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt.
Update: de New York Times heeft inmiddels bevestigd dat Roberts is overleden.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!