Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Terzi (The Tailor): Turkse dramaserie te zien bij Netflix

  •  
26-04-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
10667 keer bekeken
  •  
The_Tailor_101_Unit_00305

Na zijn rol als redder van Istanboel in The Protector geeft Çagatay Ulusoy nu in Terzi gestalte aan een begenadigd kleermaker.

Foto credit: Netflix

Vier seizoenen lang was Çagatay Ulusoy op Netflix te zien als Turkse superheld in de actieserie The Protector en begin volgende maand keert de acteur weer terug naar de vod-dienst in een compleet nieuwe serie. In het volgens de trailer door een waargebeurd verhaal geïnspireerde drama Terzi (of: The Tailor) geeft Ulosoy gestalte aan de succesvolle kleermaker Peyami. Wanneer zijn grootvader overlijdt reist hij met zijn vader Mustafa (Olgun Şimşek), die door een geestelijke beperking de intelligentie van een kind heeft, naar Istanboel. Vervolgens krijgt hij de opdracht om een bruidsjurk te maken, maar ontstaan er complicaties als hij valt voor de bruid en de duistere geheimen van alle betrokken partijen boven water dreigen te komen. De serie, oorspronkelijk getiteld Fancy Scarecrow, is naar verluidt al zeker van ook een tweede en derde seizoen.

The Tailor verschijnt 2 mei op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!