Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Taylor Swift sluit het jaar af bij Netflix

  •  
13-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
75 keer bekeken
  •  
Taylor Swift Reputation
Op oudjaarsdag kun je bij Netflix kijken naar de tv-registratie van Taylor Swifts reputation Stadium Tour.
Zangeres Taylor Swift viert vandaag haar verjaardag en maakte van de gelegenheid gebruik om via Instagram bekend te maken dat de tv-registratie van haar reputation Stadium Tour op oudjaarsdag overal ter wereld exclusief naar Netflix komt. De VOD-dienst gaf vervolgens ook de trailer vrij. De reputation Stadium Tour van Taylor Swift is - volgens het persbericht van Netflix - de best verkochte tour uit de Amerikaanse geschiedenis. De show bevat vuurwerk, meerdere podia en uiteraard ook de twintig meter lange cobra ‘Karyn’. En dat alles tijdens een volledig uitverkocht concert met 60.000 live toeschouwers. Het is overigens niet de enige tv-registratie van een muzikaal optreden die deze maand op Netflix te zien is: Springsteen On Broadway verschijnt 16 december.
Taylor Swift reputation Stadium Tour komt 31 december naar Netflix. Volgens Swift gebeurt dat om 12:01AM PST en dat is omgerekend iets na negen uur in de ochtend.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!