Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Sweet Tooth: trailer voor derde en laatste seizoen van Netflix-serie

  •  
22-05-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
128 keer bekeken
  •  
Sweet Tooth

© Matt Klitscher / Netflix

In de slotreeks van de stripverfilming gaat Gus (Christian Convery) samen met Jepperd, Becky en Wendy in Alaska op zoek naar zijn moeder (Amy Seimetz).

Het derde seizoen van de post-apocalyptische fantasyserie Sweet Tooth is vanaf donderdag 6 juni te zien op Netflix. In de slotreeks gaan Gus (Christian Convery), Jepperd (Nonso Anozie), Becky (Stefania LaVie Owen) en Wendy (Naledi Murray) in Alaska op zoek naar de moeder van Gus (Amy Seimetz). Onderweg worden ze vergezeld door Dr. Singh (Adeel Akhtar), terwijl ze ook te maken krijgen met een nieuwe bedreiging in de vorm van Helen Zhang (Rosalind Chao), haar dochter Rosie (Kelly Marie Tran) en de Wolf Boys, die een wereld zonder hybrides willen bewerkstelligen. De reeks bestaat net als de vorige seizoenen uit acht afleveringen. Volgens showrunner Jim Mickle (Hap and Leonard) wilde hij het verhaal van Sweet Tooth, dat gebaseerd is op de stripboeken van Jeff Lemire, al vanaf het begin in drie seizoenen vertellen. Mickle produceert de verfilming samen met acteur Robert Downey Jr. en diens vrouw en productiepartner Susan Downey.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!