Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Suspects S02 nu te zien bij Videoland

  •  
05-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Suspects S02
Bekijk alvast de trailer voor het tweede seizoen van de grotendeels geïmproviseerde misdaadserie.
Suspects is een Nederlandse versie van de gelijknamige serie uit Groot-Brittannië. Net als de Engelstalige variant bevat de Nederlandse uitvoering geen uitgeschreven dialogen. De acteurs weten de rode draad van het verhaal en mogen vervolgens improviseren. Carly Wijs, Jeroen Spitzenberger en Britte Lagcher geven gestalte aan de rechercheurs waar het om draait. In het tweede seizoen krijgen ze te maken met drie nieuwe zaken. Ze moeten achter een sadistische moordenaar aan, onderzoeken de verdwijning van een militair met posttraumatische stressstoornis en proberen een pedofielennetwerk op te rollen. Daarnaast komen er ook weer bekende gastacteurs voorbij, zoals Waldemar Torenstra, Gaite Jansen en Loes Haverkort. Ook Katja Herbers (binnenkort te zien in Westworld ) heeft een bijrol.
Het tweede seizoen van Suspects (vijf afleveringen) is nu te zien bij Videoland. Bekijk alvast de trailer en neem een kijkje achter de schermen bij de nieuwe reeks.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!