Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Suspects S02 komt 5 april naar Videoland

  •  
07-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Suspects S02
Neem ook alvast een kijkje achter de schermen bij het tweede seizoen van de Nederlandse politieserie.
Suspects is een Nederlandse adaptatie van de gelijknamige Britse serie. De scenario's bevatten geen compleet uitgeschreven dialogen en de acteurs zijn daarom voor een groot deel aangewezen op hun improvisatietalent. De vaste cast bestaat uit Carly Wijs als teamleider Susan Vlaanderen, Jeroen Spitzenberger als de onbevreesde Daan de Ridder en Britte Lagcher als de analytische Liz Scholten. In de eerste twee afleveringen van seizoen twee (met bijrollen voor Gaite Jansen en Loes Haverkort) gaat het trio achter een sadistische moordenaar aan. In aflevering drie (met een bijrol voor Katja Herbers, straks te zien in Westworld ) wordt vervolgens weer één case behandeld: de verdwijning van een militair met posttraumatische stressstoornis. Het seizoen wordt afgesloten met een vierde en een vijfde aflevering (met een bijrol voor Waldemar Torenstra), waarin de rechercheurs een pedofielennetwerk proberen op te rollen.
Het tweede seizoen van Suspects is vanaf 5 april exclusief te zien op Videoland. Neem hieronder alvast een kijkje achter de schermen bij het nieuwe seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!