Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Supernatural spin-off breidt cast uit

  •  
26-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Wayward Sisters
Kim Rhodes krijgt gezelschap van een aantal bekende gezichten uit Supernatural in de spin-off Wayward Sisters.
De zusters waar de titel naar verwijst zullen in een aflevering van het dertiende seizoen van Supernatural geïntroduceerd worden. De terugkeer van Rhodes als sheriff Jody Mills was al bevestigd. In de aflevering (en later dus hopelijk serie) zal ze het samen met een aantal jonge vrouwen die door een bovennatuurlijke tragedie weeskinderen zijn geworden opnemen tegen het kwaad. Mills krijg extra hulp van een aantal oude bekenden. Zo komt Briana Buckmaster terug als sheriff (en goede vriendin) Donna Hanscum. Daarnaast zijn Katherine Ramdeen en Kathryn Newton opnieuw te zien als Alex Jones en Claire Novak, twee vrouwen die onder de zorg van Mills staan. Tot slot werd Clarke Backo ( Designated Survivor ) aan de cast toegevoegd als een nieuw personage in de groep van Mills.
Het dertiende seizoen van Supernatural start op 12 oktober. Als de zogenoemde ‘backdoor pilot’ voor Wayward Sisters positieve reacties krijgt, dan wordt er een heel seizoen besteld.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!