Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Super Bowl-spotjes voor The Handmaid’s Tale en Genuis

  •  
04-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
superbowl
Dit weekend vindt in Amerika de Super Bowl plaats. De reclames voor The Handmaid’s Tale en Genius zijn al online te vinden.
Elk jaar worden er gigantische bedragen betaald voor zendtijd tijdens de pauzes van het enorm goed bekeken sportevenement. Streamingdienst Hulu pakt uit met een spotje voor hun nieuwe serie The Handmaid’s Tale. De boekverfilming speelt zich af in een verwoeste toekomstwereld, waar mannen de dienst uitmaken en vrouwen zijn gedegradeerd tot slaven. Rollen zijn er voor Elisabeth Moss (Mad Men) en Alexis Bledel ( Gilmore Girls ). The Handmaid’s Tale gaat op 26 april in première. Het tweede spotje is afkomstig van National Geographic en wordt straks gebruikt om hun eerste gescripte dramaserie Genius te promoten. Genius gaat over het leven van Albert Einstein, gespeeld door Geoffrey Rush. In het komische spotje speelt Einstein een nummer van Lady Gaga op viool, omdat de zangeres straks de muziek tijdens de half time-show van de Super Bowl verzorgt. Genius gaat op 25 april in première.
Ook Netflix heeft flinke plannen voor de Super Bowl. Zij zullen straks een eerste teaser voor het tweede seizoen van de hitserie Stranger Things debuteren. Hopelijk wordt dat spotje vervolgens ook snel online gezet.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!