Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Super Bowl 2018: de leukste tv-reclames op een rij

  •  
05-02-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Crocodile Dundee
Bekijk spotjes met acteurs als Chris Hemsworth, Danny McBride, Peter Dinklage, David Harbour en Jeff Goldblum.
Tijdens de reclameblokken van de Super Bowl werden dit weekend een heleboel nieuwe beelden uit aanstaande films en series onthuld. Zo trokken verschillende VOD-diensten flink wat geld uit om nieuwe programmering te promoten. Netflix deed dat met The Cloverfield Paradox , Amazon met Jack Ryan en Hulu met Castle Rock. HBO bracht het tweede seizoen van Westworld onder de aandacht. Op filmgebied werd er reclame gemaakt voor onder meer Mission: Impossible - Fallout, Solo: A Star Wars Story en Jurassic World: Fallen Kingdom ( bekijk het overzicht ). Daarnaast werden er door verschillende bedrijven ook weer A-list acteurs ingehuurd om hun producten en diensten te promoten. We zetten tien opvallende commercials op een rij....
Doritos neemt het op tegen Mountain Dew en Peter Dinklage ( Game of Thrones ) en Morgan Freeman (Se7en) lipsyncen teksten van Busta Rhymes en Missy Elliott.
Busta en Missy reageren....
Danny McBride ( Vice Principals ) en Chris Hemsworth (Thor) spelen in een nieuwe Crocodile Dundee-film. Het blijkt uiteindelijk een reisreclame voor Australië.
David Harbour (politiechef Hopper in Stranger Things ) twijfelt ook in wat voor reclame hij terecht is gekomen. Hij blijkt uiteindelijk een wasmiddel te promoten.
Gordon Ramsay, Rebel Wilson en Anthony Hopkins vervangen heel even de stem van Alexa. De virtuele assistent van Amazon is nog niet beschikbaar in Nederland.
Chadwick Boseman (en andere castleden van Black Panther ) maken reclame voor Lexus.
Jeff Goldblum (The Fly) doet een scène uit Jurassic Park nog een dunnetjes over.
Chris Pratt (Parks and Recreation) bereidt zich voor op zijn Michelob-reclame.
Keanu Reeves makes it happen in een Squarspace-reclame, geregisseerd door niemand minder dan Jonathan Glazer (Birth, Under the Skin).
De rode M&M (stem van Billy West uit Futurama) verandert plotsklaps in Danny DeVito ( It's Always Sunny in Philadelphia ).
Bill Hader (binnenkort te zien in Barry ) improviseert met Pringles.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!