Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Suits S07 komt in juli naar Netflix

  •  
26-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Suits S07 dvd
Geen zin om te wachten? Doe dan mee aan onze Suits-quiz en maak kans op de dvd van seizoen zeven.
Afgelopen vrijdag verschenen de laatste afleveringen van het zesde seizoen van Suits op Netflix. Omdat de serie zo populair is, heeft Netflix op social media ook meteen de komst van seizoen zeven aangekondigd: de zevende reeks zal op 12 juli aan het aanbod worden toegevoegd. Netflix heeft alleen nog niet vermeld of het gaat om de volledige reeks of, zoals bij seizoen zes het geval was, de eerste helft. Het zevende seizoen van Suits werd in Nederland ook al uitgebracht op dvd, en je kunt nu een exemplaar winnen door mee te doen aan onze Suits-quiz. In Amerika is momenteel het achtste seizoen van Suits aan de gang, dat afgelopen week na de winterstop werd hervat. Een negende seizoen is eveneens al aangekondigd, maar daarna is de serie helemaal afgelopen.
Het zevende seizoen van Suits verschijnt 12 juli op Netflix. Daarnaast krijgt de serie dit jaar tevens een spin-off getiteld Pearson, waarin Gina Torres de hoofdrol speelt.
 
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!