Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Suits S06 vanaf 13 juli te zien op Netflix

  •  
25-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
54 keer bekeken
  •  
Suits - Season 6
In het zesde seizoen van de advocatenserie moet Mike Ross (Patrick J. Adams) zien te overleven in de gevangenis.
In de finale van seizoen vijf werd fraudeur Mike alsnog afgevoerd naar de gevangenis, nadat hij een deal sloot met Anita Gibbs (Leslie Hope), om ervoor te zorgen dat Harvey (Gabriel Macht) en zijn overige collega's bij Pearson Spector Litt buiten schot zouden blijven. Achter tralies krijgt Mike echter te maken met de wraak van een crimineel (Paul Schulze) die nog een appeltje te schillen heeft met Harvey. Een week na de première van het zesde seizoen van Suits op Netflix in Nederland, gaat op de Amerikaanse televisie het achtste seizoen in première. Daarin zullen dan een aantal bekende gezichten ontbreken , maar de cast werd onlangs aangevuld met nieuwkomer Katherine Heigl. Het zesde seizoen is het laatste seizoen waarin Gina Torres (die straks wel een eigen spin-off krijgt) een vaste rol heeft als Jessica Pearson.
De eerste vijf seizoenen van Suits zijn in Nederland te zien op Netflix. Lees ook meer over de intromuziek van de advocatenserie en beluister daarnaast de soundtrack.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!