Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Suits: Katherine Heigl te zien in achtste seizoen

  •  
01-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
67 keer bekeken
  •  
Doubt Heigl
Direct na de verlenging van Suits wordt Katherine Heigl (Grey's Anatomy) toegevoegd aan de vaste cast.
Heigl geeft in het achtste seizoen gestalte aan Samantha Wheeler, een nieuwe partner bij het advocatenkantoor Pearson Specter Litt, die zich uiteindelijk zal ontpoppen tot of hun grootste aanwinst of hun ergste vijand. Heigl liet in een verklaring weten een groot fan te zijn van Suits. Achter de schermen wordt ze herenigd met acteur Dulé Hill, die na zijn gastrol in het zevende seizoen van Suits straks ook gepromoveerd wordt tot 'regular'. Heigl was eerder samen met Hill te zien in Doubt , een rechtbankserie die vorig jaar na slechts twee afleveringen van de buis werd gehaald. Naast Grey's Anatomy en Doubt had Heigl ook rollen in series als Roswell en State of Affairs. Op het witte doek was ze te zien in films als Knocked Up, Under Siege 2 en Bride of Chucky.
Het zevende seizoen van Suits wordt in Amerika op 28 maart hervat. Wanneer het achtste seizoen in première gaat is niet bekend, maar acteurs Meghan Markle en Patrick J. Adams zullen dan ontbreken.
Lees ook meer over de intromuziek van Suits en beluister de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!