Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Suits-finale wordt tevens pilot voor spin-off

  •  
17-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Suits
De aankomende finale van het zevende seizoen van Suits zal tevens dienen als ‘backdoor pilot’.
Dat wil zeggen dat de laatste aflevering van de huidige reeks een springplank wordt naar een mogelijke spin-off voor één van de personages. In dit geval gaat het om de door Gina Torres gespeelde Jessica Pearson. Suits-bedenker Aaron Korsch moet de finale nog gaan schrijven, maar er zullen drie nieuwe personages geïntroduceerd worden, die vervolgens vaste rollen krijgen in de spin-off, mocht deze daadwerkelijk concreet worden. De spin-off wordt echter geen advocatenserie, maar een politieke dramserie. In de finale van seizoen zeven zal te zien zijn hoe *SPOILERS*  Harvey (Gabriel Macht), Mike (Patrick J. Adams), Louis (Rick Hoffman), Donna (Sarah Rafferty) en Rachel (Meghan Markle) naar Chicago reizen, waar hun oude collega zich noodgedwongen met de lokale politiek bemoeit.
Het zevende seizoen van Suits is in Amerika momenteel in volle gang, maar de finale wordt pas uitgezonden in 2018. De eerste vijf seizoenen zijn in Nederland te bekijken op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!