Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Suits: eerste blik op achtste seizoen

  •  
05-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Suits S08
In de nieuwe reeks wordt Katherine Heigl (Grey's Anatomy) geïntroduceerd als advocate Samantha Wheeler.
In Nederland wordt het zesde seizoen van Suits op 13 juli toegevoegd aan het aanbod op Netflix, maar voor wie alvast op de zaken vooruit wil lopen, is hier een eerste blik op het achtste seizoen, dat op 18 juli in Amerika in première gaat. Nu verschillende vaste castleden ( lees hier wie ) het veld hebben geruimd, zullen er een aantal nieuwe gezichten op gaan duiken. De meest in het oog springende toevoeging is Katherine Heigl, die haar opwachting maakt als advocate Samantha Wheeler. Heigl wordt voor de camera herenigd met Dulé Hill (Psych). De twee acteurs waren eerder samen te zien in de kortstondige rechtbankserie Doubt. Hill is na zijn gastrol als Alex Williams in het zevende seizoen gepromoveerd tot 'regular' en dat geldt ook voor Amanda Schull (Katrina Bennett in de serie).
Overigens is er ook een spin-off van Suits in de maak. De aftakking heet Second City en volgt Jessica Pearson (Gina Torres), die in Chicago de politieke ladder beklimt.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!