Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Succession: teaser trailer voor tweede seizoen

  •  
10-06-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Succession
In het tweede seizoen vraagt de hele familie zich af of ze Kendall (Jeremy Strong) nog wel kunnen vertrouwen.
Deze maand gaan Big Little Lies S02 (vanaf vandaag op Ziggo) en Euphoria (vanaf 17 juni op Ziggo) van start bij HBO en binnenkort volgt het tweede seizoen van Succession. Brian Cox (Manhunter) is in het familiedrama te zien als de Rupert Murdoch-achtige mediamagnaat Logan Roy. Zijn zoon Kendall (Jeremy Strong) is inmiddels het zwarte schaap van de familie geworden, en de andere kinderen vertrouwen het dan ook totaal niet wanneer Logan hem alsnog bij het familiebedrijf betrekt. Bijrollen zijn er voor Kieran Culkin en Sarah Snook, en dit seizoen wordt Holly Hunter (Saving Grace) geïntroduceerd als een nieuwe rivaal van de Logans. Succession werd bedacht door Jesse Armstrong (The Tick of It) en Adam McKay (The Big Short) is een van de producenten.
Het tweede seizoen van Succession heeft nog geen datum, maar gaat in Amerika in augustus van start op HBO, waarna de reeks vermoedelijk ook snel naar Ziggo komt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!