Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Succession: nieuwe serie van HBO

  •  
30-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
212 keer bekeken
  •  
Succession
Een oude mediamagnaat (Brian Cox) probeert de toekomst van zijn familiebedrijf veilig te stellen in Succession.
In de dramaserie zie we hoe patriarch Logan Roy (Cox) zelfs op zijn oude dag nog zeer ambitieuze plannen heeft voor zijn media-imperium. Achter de schermen staat zijn zoon Kendall (Jeremy Strong) echter vol ongeduld te wachten om hem op te volgen, met een machtsstrijd tot gevolg. De broer (Kieran Culkin) en zus (Sarah Snook) van Kendall hebben zo hun eigen ideeën over de toekomst van het familiebedrijf.  De eerste aflevering van Succession werd geregisseerd door Adam McKay (Anchorman), die eerder met The Big Short al liet zijn meer in zijn mars te hebben dan enkel Will Ferrell-komedies. Het script is afkomstig van Jesse Armstrong, bekend van de Black Mirror-afelvering The Entire History of You en de tv-serie In the Loop (de Britse voorloper van Veep).
Succession gaat in Amerika op 3 juni in première op HBO. Bij ons in Nederland wordt er vanaf 4 juni elke week een nieuwe aflevering beschikbaar gesteld door Ziggo.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!