Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Succession: eerste beelden van seizoen twee

  •  
02-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Succession poster
Het familiedrama van HBO (hier te zien bij Ziggo) keert in augustus terug met nieuwe afleveringen.
Brian Cox (Manhunter) geeft in Succession gestalte aan de Rupert Murdoch-achtige mediamagnaat Logan Roy. Zijn zoon Kendall (Jeremy Strong) staat op het punt hem op te volgen, maar wanneer Logan plots bekendmaakt dat hij toch nog niet met pensioen wil, ontstaat er frictie. In het tweede seizoen is Kendall na zijn verraad een 'persona non grata' geworden, iets dat zijn broer Roman (Kieran Culkin) wel amusant lijkt te vinden. Verder geeft Sarah Snook (Winchester) gestalte aan zijn zus Shiv en is Alan Ruck (Spin City) te zien als zijn halfbroer Connor. Succession werd bedacht door Jesse Armstrong, bekend van Britse series als The Thick of It (de voorloper van Veep ) en Peep Show. Ook schreef Armstrong de populaire Black Mirror -aflevering The Entire History of You.
Het tweede seizoen van Succession heeft nog geen datum, maar gaat in Amerika in augustus van start op HBO, waarna de reeks vermoedelijk ook snel naar Ziggo komt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!