Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Suburra S02 onthult eerste trailer

  •  
22-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Suburra S02
Dezelfde criminelen sluiten nieuwe allianties. Wij grijpt straks de macht in de hoofdstad van Italië?
Suburra is gebaseerd op het gelijknamige boek, dat in 2015 al eens werd bewerkt tot film, maar speelt zich tien jaar eerder af en dient dus als een soort prequel. De setting van de serie is Rome, waar de katholieke kerk, de lokale maffia en een aantal corrupte politici met elkaar in aanvaring komen. We volgen drie jonge gangsters die in dit zeer gevaarlijke milieu hun slag proberen te slaan. Een van de hoofdrollen in de serie is voor Alessandro Borgi, die eerder ook te zien was in de film. Netflix ontwikkelde Suburra in samenwerking met de producenten van het wereldwijd geëxporteerde Gomorrah. Het eerste seizoen van de misdaadserie, dat bestond uit tien afleveringen, verscheen in 2017 en dit jaar verschijnt dan eindelijk de tweede reeks.
Suburra S02 is vanaf 22 februari te zien op Netflix. Naar verluidt gaat het wel om iets minder afleveringen: acht stuks deze keer. Lees ook de recensie van de eerste reeks.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!