Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Strike Back zeker van een zesde seizoen

  •  
30-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Strike Back S05
Nog voor de finale van het vijfde seizoen werd bekend gemaakt dat Section 20 terugkeert voor een zesde reeks.
In Strike Back voert het team van Section 20 in opdracht van de Britse overheid overal ter wereld geheime missies uit. In het eerste seizoen speelde Richard Armitage (The Tooth Fairy in Hannibal ) de hoofdrol. Hij moest het tweede seizoen echter laten schieten vanwege verplichtingen aan The Hobbit en werd vervangen door Sullivan Stapleton ( Blindspot ) en Philip Winchester (Chicago Justice). Voor het huidige seizoen werden Stapleton en Winchester weer vervangen door Warren Brown en Daniel McPherson. Toch keerden de voormalige teamleiders Scott (Stapleton) en Stonebridge (Winchester) onlangs weer terug. De 'fan favorite' personages kregen een speciaal gastoptreden in de laatste twee afleveringen van het vijfde seizoen. Of ze straks in de zesde reeks ook weer van de partij zijn is nog niet bekend.
Het vijfde seizoen van Strike Back bestaat uit tien afleveringen. In Nederland is er elke maandag een nieuwe aflevering te zien bij Ziggo. Lees de recensie van de start.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!