Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Strangers is vanaf 7 juni te zien bij de NPO

  •  
23-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
138 keer bekeken
  •  
Strangers
Het misdaaddrama speelt zich af in Hongkong, waar een Britse professor verwikkeld raakt in een web van intriges.
John Simm ( Collateral , Trauma) speelt een professor die zich noodgedwongen op vreemde bodem begeeft in Strangers. De serie volgt Jonah Mulray (Simm), een Britse professor die ondanks zijn enorme vliegangst naar Hongkong reist, omdat zijn vrouw Megan (Dervla Kirwan) daar om het leven is gekomen bij een auto-ongeluk. Eenmaal aangekomen belandt hij in een web van intriges. Strangers markeert de eerste Engelstalige rol voor Anthony Wong, die de liefhebbers van Hongkong-cinema zullen kennen van zijn optredens in Hard Boiled en Infernal Affairs. Emilia Fox (Silent Witness) en Katie Leung (Harry Potter) hebben bijrollen. Strangers wordt geproduceerd door Jack en Harry Williams ( The Missing , The Widow , Baptiste), die tevens de finale van de serie schreven.
Strangers is vanaf 7 juni wekelijks te zien op NPO 2 en in zijn geheel op NPO Start Plus. Bekijk hieronder de Amerikaanse (daar heet de serie White Dragon) trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!