Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Stranger Things wordt een videogame

  •  
13-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Stranger Things
Ontwikkelaar Telltale Games werkt aan een computerspel dat zich afspeelt in de wereld van Stranger Things.
Volgens de website Techradar wilde Netflix de videogame oorspronkelijk tegelijk met het tweede seizoen van de serie uitbrengen, maar liep het project uiteindelijk vertraging op. Netflix kon ook nu nog geen beoogde releasedatum vrijgeven, maar bevestigde dat het spel straks op meerdere consoles zal verschijnen. De game wordt ontwikkeld door Telltale Games, dat eerder al episodische videogames maakte van onder meer Game of Thrones en The Walking Dead. Die spellen bestonden beide uit interactieve episodes die telkens in delen werden uitgebracht, en zijn verkrijgbaar op onder meer Playstation, XBox, Android en iOS. Netflix maakte ook bekend dat ze het door Telltale ontwikkelde Minecraft: Story Mode (2016) straks eveneens naar Netflix gaan brengen als een interactief avontuur dat je kunt spelen op je televisie.
Het derde seizoen van Stranger Things is nu in productie en moet in 2019 op Netflix in première gaan. Bekijk een filmpje waarin de cast herenigt voor een 'table read'.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!