de Lagarde

Stranger Things S2 heeft premièredatum en teaser

  •  
06-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
stranger-things-poster-s2-pic
Netflix onthulde de eerste beelden van het tweede seizoen van Stranger Things. De nieuwe afleveringen debuteren met Halloween.
De tweede reeks speelt zich af in 1984. Een jaar na de terugkeer van Will Byers (Noah Scnhapp) lijkt alles weer bij het oude, maar onder het oppervlak loert een duister gevaar dat zijn woonplaats Hawkins bedreigt. Naast Schnapp zijn Finn Wolfhard (Mike), Gaten Matarazzo (Dustin) en Caleb McLaughlin (Lucas) terug als Wills vrienden. Ook Millie Bobby Brown ( net gecast in de sequel op Godzilla ), Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer en Charlie Heaton zijn opnieuw van de partij. Waar het eerste seizoen van de serie draaide om de verdwijning van Mike, gaat het tweede seizoen dieper in op de andere dimensie, bekend als The Upside Down. Nieuwe toevoegingen aan de cast zijn Sean Astin (The Lord of The Rings) en Paul Reiser (Aliens). Astin speelt de nieuwe vriend van het personage van Winona Ryder en Reiser is te zien als iemand die de gebeurtenissen uit het eerste seizoen in de doofpot wil stoppen.
Het tweede seizoen van Stranger Things bestaat uit 9 afleveringen, die vanaf 31 oktober te zien zijn op Netflix. Het eerste seizoen werd door de recensenten van De Lagarde verkozen tot beste serie van 2016. Lees ook onze recensie van het eerste seizoen en luister naar de soundtrack van de serie.
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!