Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Stranger Things S03 heeft nieuwe sneak peek

  •  
20-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Stranger Things S03
Het is zomer in Hawkins en dat is duidelijk te merken in een eerste clipje uit het derde seizoen van Stranger Things.
De voorgaande seizoenen van Stranger Things speelden zich telkens af in het najaar, maar het derde seizoen speelt zich af in het hartje van de zomer. Een nieuwe sneak peek laat zien dat Billy Hargrove (Dacre Montgomery) zich uitslooft als badmeester, terwijl de oudere dames aan de kant (met de moeder van Nancy voorop) watertandend toekijken. Het verhaal van de serie speelt zich deze keer af in de zomer van 1985, waarbij we verwijzingen naar The Goonies en Back to the Future kunnen verwachten. Verder weten we dat het seizoen bestaat uit acht nieuwe afleveringen. De cast werd verder uitgebreid met Jake Busey en Cary Elwes. Daarnaast dook ook Maya Hawke (de dochter van Uma Thurman, die zelf op Netflix te zien is in Chambers ) al heel even op een eerder teasertje.
Het derde seizoen verschijnt 4 juli op Netflix. Lees de recensie van het tweede seizoen, bekijk een overzicht met alle verwijzingen en beluister de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!