Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Stranger Things S03 heeft nieuwe teaser

  •  
10-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Stranger Things
Het filmpje onthult de titels van de afleveringen, dus het speculeren kan officieel gaan beginnen.
Het derde seizoen van Stranger Things bevat acht afleveringen , die luisteren naar titels als The Sauna Test, The Birthday en The Bite. De seizoensfinale heet The Battle of Starcourt, en we wisten al dat Starcourt het net geopende winkelcentrum in Hawkins is, dus daar zal hoogstwaarschijnlijk de grote eindstrijd gaan plaatsvinden. Starcourt dook eerder op in deze teaser , waarin Steve (Joe Keery) samen met nieuwkomer Robin (Maya Hawke, dochter van Uma Thurman en Ethan Hawke) achter de kassa staat in een ijswinkel. Andere nieuwe toevoegingen aan de cast zijn Jake Busey (die een journalist zal spelen) en Cary Elwes (die gestalte geeft aan de burgemeester Hawkins). Verder krijgt Priah Ferguson (het bijdehante zusje van Lucas) in het nieuwe seizoen van Stranger Things een wat grotere rol.
Het derde seizoen verschijnt in 2019 op Netflix. Lees de recensie van het tweede seizoen, bekijk een overzicht met alle verwijzingen en beluister de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!