Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Stranger Things S02 verschijnt 27 oktober

  •  
11-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Op 27 oktober neemt Netflix ons weer mee terug naar de jaren tachtig in het tweede seizoen van Stranger Things.
Eerder werd Halloween (31 oktober) aangekondigd als de releasedatum, maar de serie zal dus al een paar dagen eerder worden vrijgegeven. De tweede reeks speelt zich wederom af in het plaatsje Hawkins in de staat Indiana. Ondanks de terugkeer van Will Byers (Noah Scnhapp) uit de andere dimensie genaamd The Upside Down zijn de inwoners van Hawkins nog steeds in de ban van de verschrikkelijke gebeurtenissen van een jaar eerder. Alles lijkt aan de oppervlakte weer normaal, maar schijnt bedriegt. Er heerst namelijk een dreigende duisternis die niet veel goeds belooft voor alle overlevenden van het kleine stadje. Verder zijn er nieuwe bijrollen voor Sean Astin (The Lord of The Rings) en Paul Reiser (Aliens).
Het tweede seizoen van Stranger Things zal meer de nadruk leggen op horror. Het eerste seizoen werd door De Lagarde verkozen tot beste serie van 2016. Lees daarnaast ook de recensie en luister naar de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!