Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Stranger Things-maker spreekt over ‘beste scripts ooit’

  •  
06-11-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Stranger Things S03
Er kleeft volgens Shawn Levy toch nog een klein voordeel aan de grote vertraging door de pandemie.
Hoewel de opnamen weer zijn hervat, hoeven we dit jaar geen vierde seizoen van Stranger Things te verwachten. Het is niet bekend hoeveel invloed de vertraging zal hebben op de releasedatum, maar producent Shawn Levy liet nu tijdens de perstoer voor zijn nieuwe serie Dash & Lily weten dat er ook een voordeel kleeft aan al het uitstel. De laatste seizoenen van Stranger Things werden namelijk telkens nog geschreven terwijl de opnamen al begonnen waren, maar dat is deze keer niet het geval. 'Voor het eerst hadden de Duffer-broers, de bedenkers van de serie, de tijd om het volledige seizoen te schrijven en te herschrijven voordat de camera's gingen rollen. En daardoor is de kwaliteit deze keer nog hoger: het zijn misschien wel de beste Stranger Things-scripts ooit.'
Bekijk hier onze hypothetische vooruitblik op het vierde seizoen van Stranger Things. En lees daarnaast ook de recensie van de start van het derde seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!