Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Paul Reiser en Sean Astin in Stranger Things S2

  •  
09-11-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
stranger
De cast van het tweede seizoen van Stranger Things is flink uitgebreid. Onder andere Paul Reiser en Sean Astin zijn aan het ensemble toegevoegd.
Reiser zal gestalte geven aan Dr. Owens, een hooggeplaatste overheidsmedewerker die ervoor moet zorgen dat gebeurtenissen uit het eerste seizoen in de doofpot verdwijnen. Reiser werd beroemd door zijn rol in het komische Mad About You, maar speelde tevens serieuze rollen, zoals in onder meer Aliens. Onlangs kondigde hij aan bezig te zijn met een serie over de Late Night-talkshow van Johnny Carson. Sean Astin zal te zien zijn als Bob Newby, een voormalige nerd die ooit naar school ging met Joyce (Winona Ryder) en Hopper (David Harbour) en nu werkt bij een lokale RadioShack. Astin was in de jaren 80 te zien in The Goonies, een van de films die diende als inspiratie voor Stranger Things. Hij is daarnaast ook bekend als Sam in de Lord of the Rings-film.
Andere recente toevoegingen aan de cast van Stranger Things zijn Sadie Sink (American Odyssey), Dacre Montgomery (de aankomende Power Rangers-film) en de Deense nieuwkomer Linnea Berthelsen. Het tweede seizoen van de serie bestaat uit 9 nieuwe afleveringen en zal in in 2017 op Netflix verschijnen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!