Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Stranger Things-acteur wordt nieuwe Hellboy

  •  
09-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
4025348972
David Harbour (Stranger Things) volgt Ron Perlman (Hand of God) op als Hellboy in een reboot van de filmserie.
Het nieuws werd op social media bekend gemaakt door Mike Mignola, de bedenker van de Hellboy-strips. Naast de casting onthulde hij ook dat Neil Marshall (de regisseur van The Descent en een veteraan van Game of Thrones ) plaatsneemt achter de camera en dat de film een R-rating meekrijgt. The Hollywood Reporter voegt daar nog aan toe dat het script de werktitel Hellboy: Rise of the Blood Queen draagt en dat Mignola het script schreef in samenwerking met Andrew Cosby en Christopher Golden. In de eerdere twee Hellboy-films was Ron Perlman onder regie van Guillermo del Toro te zien als de sigarenrokende duivel. Een derde film kwam er niet, maar het tweetal herenigde op Netflix wel voor Trollhunters.
David Harbour was onlangs ook in beeld voor de rol van Cable in Deadpool 2, die naar Josh Brolin ging. Vanaf 31 oktober is hij te zien in het tweede seizoen van Stranger Things.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!