Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Steven Yeun krijgt baantje bij Conan O'Brien

  •  
29-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
steven-yeun
The Walking Dead-acteur Steven Yeun was te gast in de talkshow van Conan O’Brien. Hij vertelde dat hij - knipoog - daar een nieuw baantje heeft gekregen.
(Voor je verder leest: pas op, spoilers voor het zevende seizoen van The Walking Dead!)
Yeun kan het extra werk momenteel wellicht goed gebruiken, want zijn personage in The Walking Dead werd in de recente seizoensopener na zes jaar trouwe dienst uit de serie geschreven. De acteur gaat nu aan de slag als plaatsvervanger van O'Brien tijdens de repetities voor de talkshow, aangezien de presentator zichzelf inmiddels te groot voelt om daar nog bij aanwezig te zijn. Yeun liet een filmpje van zijn eerste pogingen zien, waarin ook zijn The Walking Dead-collega Michael Cudlitz een cameo maakt. Beide acteurs namen eerder deze week afscheid van de fans van de horrorserie van AMC. De première van het zevende seizoen trok in Amerika 17 miljoen kijkers, hoewel het absolute kijkcijferrecord nog steeds in handen is van de première van het vijfde seizoen.
The Walking Dead is bij ons elke maandag om 22.00 uur te zien op Fox. De serie is al zeker van een achtste seizoen. Luister ook hoe John Cleese terugblikt op de eerste zes seizoenen en lees ons artikel over de aantrekkingskracht van zombies.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!