Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Steve Martin en Martin Short samen in special

  •  
20-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Martin Short Steve Martin
Twee van de Three Amigos herenigen op Netflix voor An Evening You Will Forget For The Rest of Your Life.
Steve Martin en Martin Short zijn al heel lang goede vrienden en toerden onlangs met een nieuwe stand up-show door Amerika. Een van de optredens werd ook opgenomen en is vanaf komende vrijdag te zien op Netflix. In An Evening You Will Never Forget For The Rest of Your Life blikken de twee komieken terug op hun carrières, door middel van muziek (Martin is ook een begenadigd banjospeler), sketches en komische anekdotes. Het tweetal is vooral bekend van de cultkomedie The Three Amigos (1986), waarin ze te zien waren met Chevy Chase. Daarnaast werkten ze begin jaren negentig samen aan de film Father of The Bride (plus de sequel uit 1995) en waren ze te horen in de animatiefilm The Prince of Egypt (1998), die momenteel ook te streamen is op Netflix.
Steve Martin and Martin Short: An Evening You Will Forget For The Rest Of Your Life is vanaf 25 mei te zien op Netflix. Hieronder kun je alvast de trailer bekijken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!