Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Stephen Kings Sleeping Beauties wordt tv-serie

  •  
07-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3187935289
De producenten van The OA adapteren Sleeping Beauties, geschreven door Stephen King en zijn zoon Owen King.
De filmrechten van het boek zijn aangekocht door Anonymous Content, het productiebedrijf achter ook True Detective en Mr. Robot. Het boek moet nog uitkomen en verschijnt pas in september. Het verhaal speelt zich af in een klein dorpje met een vrouwengevangenis. De vrouwen die er wonen, raken tijdens hun slaap verwikkeld in mysterieuze cocons en als ze ongewenst wakker worden, laten ze plots een enorm gewelddadige kant zien. Slechts één mysterieuze vrouw lijkt immuun voor wat er gaande is. Het project heeft nog geen zender, maar Stephen King-adaptaties zijn weer populair; naast tv-series als 11.22.63, Mr. Mercedes , The Mist en Castle Rock komen binnenkort ook verfilmingen van It en The Dark Tower naar de bioscoop.
Owen King en zijn broer Joe Hill zijn momenteel ook bezig met een tv-project genaamd Fade Away, dat gemaakt wordt door Miguel Sapochnik, bekend van Game of Thrones.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!