Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

StartUp: trailer voor het derde seizoen

  •  
25-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Start-Up
De serie met Ron Perlman (Sons of Anarchy) en Martin Freeman (Sherlock) is bij ons te zien op Amazon.
StartUp volgt drie ondernemers uit totaal verschillende milieus: Nick (Adam Brody uit The O.C.), Izzy (nieuwkomer Otmara Marrero) en Ronald (Edi Gathegi uit The Blacklist: Redemption ). In het eerste seizoen probeerde het trio met gevaar voor eigen leven een nieuwe digitale valuta te introduceren en in de tweede reeks werd er met de hulp van een miljonair (Ron Perlman) een nieuw soort internet genaamd ArakNet opgezet. Het derde seizoen introduceert Oscarwinnares Mira Sorvino (Mighty Aphrodite) als een NSA-agent die vastbesloten is om de illegale praktijken van hun bedrijf aan het licht te brengen. Sorvino is vanaf morgen ook op Videoland te zien in de serie Condor. In de eerste twee seizoenen had het trio ook te maken met een door Martin Freeman gespeelde FBI-agent, maar het is niet bekend of hij terugkeert voor het derde seizoen.
Sony debuteert het derde seizoen van StartUp op 1 november bij hun eigen VOD-dienst Crackle. De eerste twee seizoen zijn in Nederland te zien bij Amazon Prime.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!