Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Star Wars: Rebels S4 onthult nieuwe trailer

  •  
17-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
457118454
Disney gaf een trailer vrij voor het vierde seizoen van Star Wars: Rebels. De beelden debuteerden op een speciaal evenement voor Star Wars-fans in Florida.
Rebels is na Clone Wars de tweede succesvolle animatieserie gebaseerd op de door George Lucas bedachte filmserie. De tekenfilm speelt zich af tussen Revenge of the Sith en A New Hope en volgt een aantal rebellen die het opnemen tegen het keizerrijk. De serie bevat verschillende verwijzingen naar Rogue One: A Star Wars Story , dat zich rond dezelfde tijdsperiode afspeelt. Zo is Rogue One-acteur Forest Whitaker in de vierde reeks opnieuw te horen als Saw Gerrera. Ook werd in Florida bekendgemaakt dat Warwick Davis, die in Return of the Jedi gestalte gaf aan Wicket de Ewok, zich bij de cast zal voegen. Tot slot werd onthuld dat de serie met het vierde seizoen zal worden afgesloten.
Het vierde seizoen van Rebels gaat in de herfst van start op Disney XD. Helemaal aan het einde van dit jaar verschijnt ook nog de speelfilm Star Wars: The Last Jedi in de bioscoop.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!