Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Star Trek-serie over Picard komt naar Amazon

  •  
13-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Picard
De gloednieuwe Star Trek-serie met Patrick Stewart gaat in Nederland niet naar Netflix maar naar Amazon.
De nog titelloze Star Trek-serie waarin Patrick Stewart straks terugkeert als Jean-Luc Picard zal in Nederland exclusief te zien zijn bij Amazon Prime Video. Amazon heeft namelijk een deal gesloten met zender CBS om de serie in meer dan 200 landen buiten Amerika en Canada aan te bieden. De afleveringen zullen telkens binnen 24 uur na de première in Amerika beschikbaar komen. En dat is opvallend, aangezien de huidige Star Trek-serie Discovery in Nederland juist wekelijks werd toegevoegd op Netflix. Op Netflix is ook The Next Generation te zien, waarin Stewart voor het eerst gestalte gaf aan Jean-Luc Picard. Zijn nieuwe Star Trek-serie heeft verder ook nog rollen voor Alison Pill (The Newsroom), Harry Treadaway (Penny Dreadful), Isa Briones ( American Crime Story: Versace ), Santiago Cabrera (Salvation) en Michelle Hurd ( Blindspot ).
Wanneer de nog titelloze serie over Picard bij Amazon in première gaat is nog niet bekend. Overigens werkt CBS momenteel aan nog meer nieuwe Star Trek-series.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!