Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Star Trek Disovery cast Jason Isaacs als kapitein

  •  
08-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
60 keer bekeken
  •  
369756661
Jason Isaacs wordt de bevelhebber van de USS Discovery in de nieuwe Star Trek-serie. De Britse acteur zal straks in Star Trek Discovery gestalte geven aan Captain Lorca.
Isaacs is bekend als Lucius Malfoy in de Harry Potter -films en was onlangs te zien in de psychologische horrorfilm A Cure for Wellness van Gore Verbinski. Op televisie had hij recentelijk nog een rol in The OA op Netflix. Isaacs nestelt zich als Star Trek -kapitein in een rijtje dat al bestond uit onder andere William Shatner, Patrick Stewart, Scott Bakula en Kate Mulgrew. De kapitein is dit keer echter niet het hoofdpersonage van de serie. Die eer ging naar Sonequa Martin-Green ( The Walking Dead ), die in Discovery gestalte zal geven aan luitenant-commandant Rainsford. De andere crewleden van de USS Discovery worden gespeeld door Doug Jones, Anthony Rapp, Maulik Pancholy, Sam Vartholomeos en James Frain. Naast Isaacs is ook Mary Wiseman ( Longmire ) aan de cast toegevoegd. Zij speelt een Starfleet-cadet die op de Discovery aan het echte werk mag ruiken.
Star Trek Discovery werd al verschillende keren door zender CBS uitgesteld. De originele premièredatum was januari 2017. Nu hoopt de zender de serie, waarvan de productie in ieder geval is begonnen , aan het begin van de herfst te debuteren op hun eigen online VOD-dienst All Access. Discovery zal vervolgens in Nederland te zien zijn op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!