Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Star trek: Discovery krijgt derde seizoen

  •  
27-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Star Trek: Discovery S02
In Nederland kun je momenteel elke vrijdag op Netflix kijken naar een nieuwe aflevering van seizoen twee.
Zender CBS heeft Star Trek: Discovery, dat in Amerika te zien is op hun VOD-dienst CBS All Access, verlengd met een derde seizoen. Alex Kurtzman (Fringe) keert straks weer terug als showrunner, maar zal die positie dan delen met Michelle Paradise ( The Originals ). Zij kwam onlangs aan boord als uitvoerend producent en heeft zich volgens Kurtzman binnen korte tijd onmisbaar gemaakt. In het tweede seizoen van Star Trek: Discovery werd Anson Mount (Hell on Wheels) aan de cast toegevoegd als Christopher Pike (de kapitein van de Enterprise voor Kirk). Naast het derde seizoen van Discovery heeft CBS meer nieuwe Trek-series in ontwikkeling voor hun VOD-dienst CBS All Access, waaronder eentje waarin Patrick Stewart opnieuw gestalte zal geven aan Jean-Luc Picard.
Alle Star Trek-series, zelfs inclusief de animatieserie , zijn in Nederland momenteel te bekijken op Netflix, dat ook wekelijks een nieuwe aflevering van Discovery toevoegt.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!