Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Star Trek Discovery cast een aantal Klingons

  •  
13-12-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
115 keer bekeken
  •  
3762538145
De Klingons keren terug in Star Trek Discovery. De eerste drie acteurs die gestalte geven aan leden van het buitenaardse ras zijn door CBS bevestigd.
Chris Obi (Roots) zal gestalte geven aan T’Kuvma, de grote leider van de Klingons die alle facties binnen zijn ras probeert te verenigen. De acteur maakt binnenkort eveneens zijn opwachting in American Gods, een andere serie van Star Trek Discovery -bedenker Bryan Fuller. Shazad Latif (vooral bekend als Dr. Henry Jekyll in Penny Dreadful ) speelt Kol, de rechterhand van T’Kuvma en de leidinggevende officier. Het trio wordt compleet gemaakt door Mary Chieffo, die in de serie te zien zal zijn als L’Rell, de aanvalscommandant van het Klingon-schip. Eerder werden al onder andere Doug Jones en Michelle Yeoh gecast in de nieuwe Star Trek -serie. De actrice die de grote hoofdrol zal gaan spelen is echter nog altijd niet aangekondigd. Achter de schermen bij Star Trek Discovery vond onlangs een grote verandering plaats. Fuller besloot namelijk toch af te zien van zijn rol als showrunner en werd vervangen door Gretchen J. Berg en Aaron Harberts.
Het eerste seizoen van Star Trek Discovery bestaat uit 13 afleveringen die een overkoepelend verhaal vertellen. De serie gaat mei 2017 in première bij CBS en zal bij ons in Nederland exclusief te zien zijn op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!