Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Stap Room 104 binnen met de nieuwe trailer

  •  
04-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Room 104
Na Togetherness brengen de broers Jay en Mark Duplass eind deze maand hun volgende serie Room 104 naar HBO.
Net als High Maintenance heeft Room 104 één constante factor (dit keer een hotelkamer in plaats van een drugdealer) en een steeds wisselende cast. In elke aflevering overnachten er weer nieuwe mensen in de kamer. De serie verplaatst zich daarbij ook door verschillende genre’s, zoals drama, komedie en horror. In de trailer zien we onder meer twee nog jonge missionarissen (met Nat Wolff uit Death Note ) die op het pad van God proberen te blijven en een ouder koppel (Philip Baker Hall en Ellen Geer) dat de magie van hun eerste nacht samen probeert te recreëren. Verdere bijrollen zijn er voor onder anderen James Van Der Beek (Dawson’s Creek), Mae Whitman (Parenthood) en Amy Landecker ( Transparent ).
Het eerste seizoen bestaat uit twaalf afleveringen van elk dertig minuten en gaat op 28 juli in première bij HBO. Waarschijnlijk komt de serie bij ons in Nederland naar Ziggo.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!