Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Springsteen on Broadway: The Boss op Netflix

  •  
27-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Springsteen on Broadway
Na maandenlange optredens in uitverkochte zalen komt de tv-registratie van de show naar Netflix.
Springsteen on Broadway ging oktober 2017 in première in Amerika. De show kreeg lovende recensies en was telkens uitverkocht, waardoor Springsteen de toer tot drie keer toe zou verlengen. Op 15 december 2018 staat hij voor de allelaatste keer met de voorstelling op de planken en een dag later verschijnt de tv-registratie wereldwijd op Netflix. Springsteen baseerde zijn Broadway-show op zijn autobiografie Born to Run. Hij speelt op het podium onder meer gitaar en piano en deelt persoonlijke verhalen met het publiek. Zijn vrouw Patti Scialfa maakt eveneens deel uit van de voorstelling. De special werd opgenomen in het Walter Kerr Theatre, dat plaats biedt aan 960 mensen. Een wat intiemer optreden in een voor Springsteen-begrippen wat kleinere zaal dus.
Springsteen on Broadway is vanaf 16 december te zien op Netflix. Lees daarnaast meer over de beroemdste gitaren aller tijden, met uiteraard ook die van The Boss.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!