Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Het spel gaat verder in Sherlock S4 teaser

  •  
25-07-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Sherlock
Benedict Cumberbatch was aanwezig op Comic-Con om een nieuwe trailer voor Doctor Strange te laten zien, maar dat was nog niet alles. Op de beurs werden namelijk ook de eerste beelden getoond van het vierde seizoen Sherlock. De serie komt terug in 2017.
Nadat ze in het losstaande The Abominable Bride het Victoriaanse Londen onveilig maakten, zijn Sherlock Holmes (Cumberbatch) en John Watson (Martin Freeman) voor het vierde seizoen weer te vinden in het heden. Ze krijgen wederom gezelschap van onder meer Mrs. Hudson (Una Stubbs), Lestrade (Rupert Graves) en Mary Morstan (Amanda Abbington). Toby Jones (Dobby in Harry Potter ) debuteert dit seizoen als een nieuwe schurk. De makers van Sherlock lieten doorschemeren dat ze na het vierde seizoen nog graag door zouden gaan met de serie, zolang Cumberbatch en Martin het niet te druk krijgen en beschikbaar blijven.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!