Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Soundtrack: The 100

  •  
29-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
58 keer bekeken
  •  
The 100
Waar luister je naar in een post-apocalyptische samenleving, waarin 100 jongeren vanuit de ruimte terug naar de aarde zijn gestuurd? Populaire folk-rock. En Dotan.
De populaire scifi-serie, die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Kass Morgan, is net begonnen aan zijn vijfde seizoen. En de reeks doet het nog altijd goed: ook een zesde seizoen werd onlangs aangekondigd.
Met de muzikale selectie is ook weinig mis: er komen enkele grote klassiekers zoals 'Exit Music (For A Film)' van Radiohead of 'Werewolves of London' van Warren Zevon voorbij.
Maar daarnaast zijn het toch vooral moderne tracks die langskomen in de serie. Denk aan artiesten als Ben Howard ('Promise'), Imagine Dragons ('Radioactive') en RY X ('Deliverance'). En er is zelfs Nederlandse inbreng: met de nummers 'Home' van social media-fenomeen Dotan en 'Party Crasher' van Mozes and the Firstborn.
Beluister de soundtrack van The 100 hieronder.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!