de Lagarde

Soundtrack: Suits

  •  
31-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
69 keer bekeken
  •  
suits
De avonturen van de vlotgebekte advocaten Harvey Specter en Mike Ross weten na zeven seizoenen nog altijd te intrigeren. Wat staat er op de soundtrack van de serie?
Na de aankondiging van het achtste seizoen - helaas zonder de aanwezigheid van de aankomende Britse prinses Meghan Markle en acteur Patrick J. Adams - van Suits, nemen we een duik in de soundtrack van de eerste zeven jaargangen. En wat blijkt, het grootste deel van de muziek is even vlot als de heren in de reeks.
De soundtrack van Suits is namelijk rijkelijk gevuld met moderne poptracks, voorzien van elektronische beats. Denk aan nummers als 'Rapture' van Tom Walker, 'Poison' van Vaults of 'Worthy' van Jacob Banks.
Uitstapjes zijn er ook - voornamelijk om de emotionelere momenten in de reeks te begeleiden. In die gevallen horen we bijvoorbeeld de bedachtzame folk van het Canadese Half Moon Run of een track als 'Looking Too Closely' van Fink.
Al met al is de soundtrack van Suits - evenals de serie - een verzameling nummers die aangenaam voorbijgaat. Het is misschien niet de meest diepgaande collectie tracks, maar het luistert allemaal lekker weg.
Beluister de soundtrack van Suits hieronder. En lees ook meer over de intromuziek van de serie.
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!